Een voorstelling gaat echt leven met een energiek voorafje. Door middel van een trailer kunt u publiek warm maken voor wat komen gaat. Dit kan zijn door een gespeeld fragment, een registratie van een voorstelling, een vlotte montage, of juist een sfeeropname die helemaal buiten de voorstelling valt. Als het maar nieuwsgierig maakt.

Deze videoimpressie kunt u zelf integreren in uw social media strategie, schouwburgen mee informeren, gebruiken bij promotiedagen, de mogelijkheden zijn talrijk. Zelfs als de voorstelling niet meer in roulatie is kan een video in de library nog haar functie hebben als onderdeel van uw specifieke beeldmerk. Eventueel kunnen we de integratie van media uitingen ook van u overnemen, zodat u zich kunt concentreren op het maken van de voorstelling.

Mijn gecombineerde ervaringen in animatie ontwerp voor toneelvoorstellingen en artistieke film voor promotiedoeleinden brengen u talrijke mogelijkheden om samen tot een energieke film te komen om uw publiek een unieke ervaring voor én napret te bieden. Als regisseur sta ik te midden van een team professionele mediamakers om u te assisteren bij allerlei beeldzaken, groot of klein.


Udo Prinsen
Beeldmaker

Ik nodig u uit om eens naar de mogelijkheden via onderstaand contact formulier.


* deze velden zijn verplicht